Winterstalling 2019/2020

De gemiddelde watersporter is er natuurlijk nog niet mee bezig, maar de winter komt langzamerhand weer dichterbij. Op het havenkantoor zijn de voorbereidingen voor de winterberging dan ook alweer in volle gang.

Heeft uw schip de afgelopen jaren niet op de wal gestaan? Wellicht is dit dan weer een mooi moment om een plaatsje op de wal te reserveren. U kunt op het aanmeldingsformulier een tweetal voorkeursdata aangeven. Wij doen ons uiterste best om aan uw voorkeur te voldoen, echter zal de planning op volgorde van aanmelding gemaakt worden. Wacht dus niet te lang met de data doorgeven om teleurstelling te voorkomen. Vanwege de grote animo en aanvragen, kunnen wij helaas niet op voorhand data garanderen. Wij zullen uiterlijk in de tweede week van oktober de planning definitief aan u doorgeven.

Wij beginnen met hijsen op de volgende data, waarvan u maximaal 2 voorkeursdata kan doorgeven op het aanmeldingsformulier:

19 oktober (Stalling op de Haringburgwal)

20 oktober (Stalling op de Haringburgwal)

15 november

16 november

17 november

22 november

24 november

25 november

Let op: Zaterdag 23 november ziet u er niet tussen staan, aangezien dat de dag is dat onze goedheiligman Sinterklaas weer aankomt in Marina Monnickendam! Uiteraard kunt u zich hier al vooraf voor aanmelden via het havenkantoor.

keyboard_arrow_up